Wie zijn wij?

We zijn de mooiste reisorganisatie van Nederland. Althans, dat vinden wijzelf natuurlijk. We zijn een reisorganisatie die gaat voor bijzondere reizen met impact. Dichtbij of ver weg: dat maakt ons niet uit, zolang het een reis is die je niet snel vergeet.

Deze passie voor reizen zit ons in het bloed en brengen we graag aan iedereen over. Dit doen we met veel aandacht voor de reiziger en met oog voor de wereld.

Om die reden besteden we ook een deel van onze jaarlijkse winst af. Niet aan onszelf, maar aan de wereld om ons heen. Zo compenseren we 100% de CO²-uitstoot van onze reizen en helpen we met diverse projecten wereldwijd de lokale bevolking een stukje vooruit.

Bij ons gaat het commerciële belang hand in hand met het hebben van een positieve impact. Alleen zo kunnen we onze missie waarmaken: de reis die je dichter bij je bestemming brengt.

En dat geldt niet alleen voor onze reizigers, maar ook voor iedereen die aan ons verbonden is. Daarom besteden we veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers. We willen dat jij het beste uit jezelf kunt halen en je talenten kunt ontplooien.

Waarom de leukste reisorganisatie van Nederland?

We kunnen wel roepen dat we de leukste reisorganisatie van Nederland zijn, maar kunnen we dat ook bewijzen? Wij denken van wel. Daarom hebben we een Great Place to Work-team, dat zich inzet voor het geluk van ons personeel.

Sinds 2017 werken we zelfsturend; dat betekent dat iedereen met zijn teamgenoten zelf aan het roer staat en invloed kan hebben op het succes van het bedrijf. Dat vergt vertrouwen, lef en daadkracht. Het biedt kansen voor nieuwe ideeën, ondernemerschap en creativiteit. Onze werknemers werken nauw samen en bouwen op elkaar. Ze eten, sporten, spelen, feesten en reizen veelal samen.

Humor is een belangrijke factor in ons bedrijf, evenals transparantie. We vinden het belangrijk dat je de ruimte voelt om jezelf te zijn en dat iedereen zich welkom voelt. Als ‘Riksja-rijder’ bepaal je zelf, samen met je team, balans tussen werken en leven. Je helpt andere reizigers om avontuurlijke, culturele, verre reizen te maken op kleine schaal. Je werkt samen met tal van lokale organisaties in verre landen. bent betrokken bij projecten die de wereld verbeteren. En behalve in persoonlijke voldoening, word je beloond met een premium salaris voor de reisbranche, meedeling in de winst, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de kans om goedkoop naar meer dan veertig bestemmingen wereldwijd te reizen.

Dus, waar wacht je nog op? Kijk hier of jouw droombaan voor het oprapen ligt.

Onze pijlers

Thuis worden ze weleens gek van ons: kunnen we het nog over iets anders hebben dan reizen? Nou ja, er is één ding dat we nog liever doen: zelf reizen!

Wij zijn een groep enthousiaste reisfanaten die andere reizigers graag op weg helpen. Door mooie reizen te organiseren, maar ook door een stap verder te gaan.

Zo willen we graag een steentje bijdragen in de wereld – zowel hier in Nederland als op reis – door bewust de partners te kiezen waar we mee samenwerken.

» Riksja brengt je dichterbij

We nemen je graag mee naar het hart van je bestemming en leren je een land écht kennen.

» Voor reizigers, door reizigers

Zelf doen we niets liever dan reizen. Ieder van ons weet het fijne van onze eigen favoriete bestemming. We steken je graag aan met ons reisvirus.

» Samen maken we de wereld mooier

Reizen laat nu eenmaal een voetafdruk achter. Daarom doen we graag iets terug voor de wereld.

Jij bent de baas

Riksja als zelfsturende organisatie

We hebben een geheim wapen: we zijn een mensenbedrijf. Het geluk van onze mensen is ons grootste goed. Dat is gewoon een heerlijke doelstelling. Daar moet je wel in investeren, maar dat is oké.

Een land roept zoveel passie op, vooral als het jóuw bestemming is. Daarom kent elk van onze bestemmingen z’n eigen expert, fan, fanaat, zodat je zeker weet dat je met iemand praat die zelf in het land is geweest en alle ins en outs met je kan delen. Dat is hoe we ons onderscheiden en waarom reizigers steeds bij ons terugkomen. Je krijgt iemand aan de lijn met de chemie van superglue.

Vragen over werken bij Riksja?

 

Neem dan contact op met onze HR-koningin Barbara: sollicitatie@riksjatravel.nl.

Volg de reis van Riksja

 

  Linkedin

  Facebook

  Instagram

  Riksja’s nieuwsbrief

Met ❤️ gemaakt door je toekomstige collega’s